Τρίτη 7 Μαΐου 2019

9ο μάθημα | φοιτητικά projects



Παρουσιάστηκαν φοιτητικά projects σχεδιασμού αντικειμένων από τρεις θεματικές ενότητες:

α] agro design workshop - οκτώ υλοποιημένα λειτουργικά πρωτότυπα αντικειμένων στο μεταίχμιο γεωπονίας και design. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ιστοσελίδα του agro.design workshop, γίνετε φίλοι της σελίδας του agro.design στο facebook και διαβάστε τη συνέντευξη του Γ.Λιαμάδη με αφορμή την ομώνυμη έκθεση στο Wisedog.

β] Design Ark | park your ideas on design - έξι προτάσεις εναλλακτικών χρήσεων σε θέσεις στάθμευσης, όπως διαμορφώθηκαν από τους συμμετέχοντες του workshop, φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών και του Τμήματος Αρχιτεκτόνων. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Design Ark workshop, διαβάστε την ομώνυμη ανακοίνωση στο Συνέδριο Public Space + και παρακολουθήστε τη μικρού μήκους ταινία του Ν.Τσινίκα με το χρονικό του workshop!

γ] Conceptions of Time (Αντιλήψεις του Χρόνου). Δεκάδες φοιτητικά projects σχεδιασμού και υλοποίησης αντικειμένων που πραγματεύονται την έννοια του χρόνου τόσο από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών όσο και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου