Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

εξετάσεις | ανακοίνωση

Σας ανακοινώνουμε ότι οι εξετάσεις του μαθήματος Βιομηχανικός Σχεδιασμός 1 έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, στις 15:00 - 18:00.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των τριών (3) εργασιών του εξαμήνου στο e-learning είναι το βράδυ της προηγούμενης, Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου στις 23:59, ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για το διδάσκοντα να κατεβάσει τα σρχεία πριν την ημέρα της "εξέταασης".

Οι εκφωνήσεις των εργασιών και η μορφή των παραδοτέων περιγράφονται αναλυτικά στα σχετικά links, στη δεξιά στήλη στο blog του μαθήματος ("Ασκήσεις Β.Σ.1"). Η ονομασία όλων των αρχείων πρέπει να έχει τη μορφή "επώνυμο όνομα_θέμα εργασίας.ppt" (ή .pptx ή .pdf ή στην περίπτωση του βίντεο .mp4), π.χ. "Λιαμάδης Γιώργος_mayday lamp.ppt"

Η διαδικτυακή παρουσία των φοιτητών την ημέρα και ώρα των εξετάσεων είναι υποκρεωτική (στο γνωστό δωμάτιο τηλεδιάσκεψης του μαθήματος). Η διαδικασία θα έχει ως εξής: Ο διδάσκων θα ελέγχει για κάθε φοιτητή/-τρια κατ' αλφαβητική σειρά αν όλα τα υποβαλλόμενα αρχεία του/της ανοίγουν κανονικά. Δεδομένου του μεγάλου αριθμού των φοιτητών, η διαδιδασία αναμένεται να διαρκέσει, οπότε παρακαλείστε εκ των προτέρων να δείξετε υπομονή. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί αναμένεται να είναι πολύ συντομότερος εάν όλοι έχετε ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες.

Η τελική βαθμολογία θα διαμορφωθεί λαμβάνοντας υπόψη τις τρεις εργασίες και τη συμμετοχή/παρουσία στα μαθήματα. Όπως έχει ανακοινωθεί, απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος είναι ο αριθμός των παρουσιών να καλύπτει τουλάχιστον τα 2/3 του συνόλου των μαθημάτων (8 στα 13). 

Εξαίρεση αποτελούν οι φοιτητές/-τριες προηγούμενων ετών, οι οποίοι/οποίες θα πρέπει μαζί με την υποβολή των εργασιών να υποβάλουν στο elearning ένα σημείωμα (σε μορφή word) το οποίο θα εξηγεί ποιό ακαδημαϊκό έτος παρακολούθησαν το μάθημα, ώστε ο διδάσκων να ανατρέξει στο αρχείο του έτους και να διασταυρώσει τα στοιχεία.

Επειδή ο αριθμός των φοιτητών του μαθήματος είναι μεγάλος, παρακαλούμε θερμά τα διαβάσετε και να ακολουθήσετε πιστά όλες τις παραπάνω οδηγίες ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα ή καθυστερήσεις.

Οι καλύτερες παρουσιάσεις (3η εργασία) που θα επιλεγούν ενδέχεται να προβληθούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων του Βιομηχανικού Σχεδιασμού 2.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου